Page content

Relatie beëindigen: 501 REDENEN OM HEM TE DUMPEN

Alle mannen die graag willen voorkomen dat hun geliefden de relatie beëindigen opgelet!

Ontdek waarom vrouwen een relatie beëindigen in het inspirerende en hilarische boek van Jennifer Delano:

501 REDENEN OM HEM TE DUMPEN

Zoals de naam al voorspeld, gaat het boek over het beëindigen van je relatie. Hoewel een relatie beëindigen vaak gepaard gaat met verdriet wil de schrijfster met dit boek echter vooral mensen inspireren en waar mogelijk laten lachen over de verschillen in de beleving van een relatie tussen man en vrouw.

Jennifer Delano over 501 REDENEN OM HEM TE DUMPEN:

“Tot mijn 25ste ben ik met allerlei soorten mannen op date geweest en ik vind mannen over het algemeen hele eigenaardige wezens. Ik snap niks van ze. Ze doen ook hele rare onaantrekkelijke dingen, dat vind ik fascinerend. Dus toen dacht ik, ik heb zoveel redenen om ze te dumpen dat ik die ben gaan opschrijven.”

Jennifer, geloof jij na het schrijven van dit boek nog wel in een relatie met een man?

“Ja hoor! Liefde is voor iedereen anders. Mijn redenen om een relatie te beëindigen kunnen voor een ander redenen zijn om juist van iemand te houden. Ik houd niet van stinkende zweetvoeten, misschien valt een ander daar wel op en vindt ze dat heel mannelijk. Hierdoor wordt de lading van het onderwerp van het boek: je relatie beëindigen gerelativeerd en is de strekking van het boek eigenlijk heel positief; je kunt vijfhonderd en één redenen hebben om hem te dumpen, laat hem je één goede reden geven om bij hem te blijven! Daarnaast is het voor mannen een heel leerzaam boek natuurlijk!”

Wat zoek je in een relatie?

“Liefde gaat over delen, elkaar dingen geven. Al gevende maak je elkaar blijer en gelukkiger. Ik zie liefde als mensen die elkaar helpen om meer van het leven te kunnen genieten. Een relatie beëindigen doe je dus als dat niet werkt.”

Bestaat er een man waarmee jij verder wil?

“ Ik ben nu een lijst aan het maken met eigenschappen die ik echt niet vind kunnen bij mannen, redenen voor mij om absoluut een relatie te beëindigen. Door het tegenovergestelde op te schrijven krijg ik een beeld van hoe mijn ideale man zou moeten zijn. Daar kom ik binnenkort op terug in een ander boek.”

Wil jij:

  • Meer weten waarom vrouwen een relatie beëindigen?
  • Je niet laten ontmoedigen zelfs al wordt je gedumpt?
  • Je door deze kennis laten inspireren tot succesvolle relaties?
  • Meer invloed hebben op hoe je relatie verloopt?

Kun jij:

  • Vanaf een afstand eerlijk naar jezelf kijken?
  • Relativeren en lachen om hoe je zelf wel eens bent?

En ben jij: bereid om verantwoordelijkheid te nemen en als persoon te groeien door nieuwe inzichten?

Wacht dan niet langer en bestel nu:

501 REDENEN OM HEM TE DUMPEN