Page content

Over PR Goeroe

JenDelano-4kantPRGoeroe.nl is een initiatief van Jennifer Delano. 

Jennifer Delano is de eigenaar en oprichter van PR bureau: DelanoPR. Hiervoor had zij een adviesbureau waarin ze bedrijven en individuen richting de pers bracht. Vanaf de start van DelanoPR heeft zij (voor de verdere verdieping van haar kennis) de deeltijdstudie Communicatie Management opgepakt die zij in versnelde vorm aan de HvA in 2012 afrondde.

Eerder deed zij PR voor onder andere Junior Chamber International – CCCP – CU2 – Rookie Report – Diamantfabriek – DX Exchange – ECABO – Heilig Bootje – IDDS – Stichting Ben Joppe – JCI Amsterdam International – Kvik – LCC projecten – MasterPeace – ROC Flevoland – Rode Kruis Live – MTV – Sail 2010 – Smart&Sexy – Voedingscentrum – Twedding – Verbond van Verzekeraars – TalentsMedia – Dutch City Life- Pride Photo Award- Alterego Marketing – X Noir- Go Large – Medianerds – St. Art Gallery – Woo – Amsterdams Turkish Filmfestival – Giro 555 – Making it happen now – Livera – NLD Telecom.

Ze vertelt verder:

Mijn visie is dat heel veel mensen een fantastisch product of bedrijf hebben, maar niet altijd dit durven te uiten. Dat vind ik zonde. Dan heb je zoiets moois en dan durf je er niet over te vertellen? Of dan doe je zulke fantastische dingen, maar je website ziet er niet uit? Dat kan echt niet. Bij een goed product of dienst hoort een positief promotioneel verhaal en iemand die op dagelijkse basis dit deelt aan iedereen die het wil horen!

Mijn missie is om 100.000 bedrijven te helpen met het positief promotioneel uiten van zichzelf in 5 jaar. Daarvoor heb ik www.PRGoeroe.nl opgericht.

Waar sta ik voor?
Ik  sta ervoor om te zorgen dat je meer nieuws kan maken, hierdoor meer hits krijgt, in kranten, radio/televisie komt en niet te vergeten zorg ik ook dat je meer verkoop van je product en diensten genereert.

Rollen:
eigenaar, oprichter van Delano PR/PRGoeroe en www.ILoveCrisis.nl – lover.

Waar word ik blij van?
Veel mensen hebben geweldige ideeën, maar uiten dit niet altijd. Waar ik blij van word is als deze geweldige ideeën uitgewerkt worden tot fantastisch plan en dan ook werkelijk worden uitgevoerd! Niets is zo mooi als een kloppend concept.

Wat heb ik geleerd?
Marketing, hoe je dingen op de markt zet en juist niet op de markt zet. Hoe je een persbericht volledig verknalt, hoe je hem op het foute moment instuurt.. eigenlijk alles waardoor ik weet hoe je PR wel aan hoort te pakken!

Waar ben ik trots op?

Ik ben (onder andere) trots op mijn PR-werk voor Smart&Sexy. Op 22 April 2010 werd het Amsterdamse koningsplein getransformeerd tot een toneel voor een bijzondere happening ruim 75 vrouwen vierde Rokjesdag. Een aantal weken hiervoor werd ik gebeld met de vraag de pers te verzorgen voor een happening met dansende vrouwen. Ik stelde voor deze op rokjesdag te organiseren ter ere van Martin Bril. Vervolgens contacteerde ik van te voren, tijdens de actie en hierna de pers. Ook zorgde ik voor gedegen beeld- en videomateriaal en stuurde deze richting diverse kranten. Daarnaast zette ik de publicaties op een rij voor Smart&Sexy en supporte zij de social media buzz. De combinatie van de flashmob en het gekoppelde nieuws hieraan werd het breed gepubliceerd. Volkskrant publiceerde een grote foto op de voorkant net als de Sp!ts, Metro, diverse andere bladen en websites.

Waar ben ik goed in?
Creatief denken, flexibel werken werken en doelgericht aan de gang zijn.

Specialismen
Social Media PR, Promotion, Strategy, PR Stunts, en Communication.

Foto’s Voor Publicatie:
Hieronder is een album te vinden met het huidige portret van Jennifer Delano voor publicatie, mits publiceren van de naam van de fotograaf Richard Terborg:
https://lh4.googleusercontent.com/-eWPHUoTP36I/U6gYzQBpRnI/AAAAAAAAMbg/fhqSVSHGUNI/s553-no/JenDelano-4kant.jpg

Hieronder is een album te vinden met diverse foto’s van Jennifer Delano in actie voor publicatie, mits publiceren van de naam van de fotografe Laura De Haan: 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.572565802784210.1073741828.378710305503095&type=3

Laatste Persberichten over Jennifer Delano:
Jennifer Delano bij KRO’s Recht Uit Het Hart –
http://www.nieuwsbank.nl/inp/2013/05/24/T255.htm
Eerste autobiografisch dagboek van een gepest kind uitgebracht –
http://www.nieuwsbank.nl/inp/2011/05/24/A003.htm
Boek release ‘501 Redenen Om Hem Te Dumpen’
http://www.nieuwsbank.nl/inp/2012/03/08/J004.htm

Mag ik jou helpen? Download de  ’10 Vragen Die Je Moet Stellen Voor PR Werkt’

[optin]

 

Comment Section

2 reacties op “Over PR Goeroe


Door co van melle op 16 april 2012

Hee Jennifer, dank voor je pr. Het weekend Sneek is geboekt. Dagdag

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.