Page content

Ook zo’n site?

Wil jij een eigen platform / website?

Ik was op zoek naar een nieuwe site die makkelijk was om mee te werken en er goed uit zou zien.

Het Winstmodel bood mij een tijd geleden de manier om een platform op te zetten dat zorgde dat ik mij kon richten op wat ik wilde doen: 100.000 mensen helpen richting positief promotioneel uiten van zichzelf / voor hun bedrijf.

Hiermee vond ik een belangrijk stuk van de puzzel om te kunnen ondernemen op het internet. Dankzij een partner op SEO gebied ben ik met deze website erg goed te vinden. Wanneer je ‘PR Agent’ of Public Relations Amsterdam’ op Google intikt – ben ik direct op de eerste pagina te vinden.

Helaas is het pakket hoe ik deze site heb gekocht niet meer te vinden, maar ik heb wel een partner aangetrokken die een platform kan bouwen die er goed uitziet en daarna zo ingesteld kan worden dat jouw vindbaarheid top is!

Mail mij via: JDelano@DelanoPR.nl

Comment Section

0 reacties op “Ook zo’n site?

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.