Focus bewaren tijdens het werken: dit is mijn ultieme tip!

Focus bewaren tijdens het werken: dit is mijn ultieme tip!

Focus bewaren tijdens het werken – heb je ook weleens dat je aan het werk bent en je later realiseert dat je eigenlijk niet meer weet waar je mee bezig was? Dat je even de focus kwijt bent tijdens het werken. Ik zal je tegemoet komen met een bekentenis: Met regelmaat betrap ik mijzelf erop dat ik de focus kwijt ben geraakt…

Gelukkig is er sinds kort ondersteuning door middel van een nieuwe tool die dit kan voorkomen…

Gebruik je Chrome of Safari? (Nee? Tijd om nú Chrome te downloaden.) Ja? Heel goed!

Mijn tip om focus te bewaren

Er is een browseruitbreiding/extentie voor Chrome en Safari die jouw lege tabblad een mooie nieuwe functie geeft. Je krijgt jouw naam te zien, je krijgt een portie dagelijkse inspiratie door een mooie achtergrond en wisselende quote. Maar nu het belangrijkst: elke dag heb jij de mogelijkheid om jouw hoofddoel in te vullen!

Iedere keer wanneer jij al werkend een nieuw tabblad opent…. komt het hoofddoel weer in beeld. Een gemakkelijker geheugensteuntje is er niet!

De tool is gratis, inspirerend en helpt je om jouw doelen te bereiken. Je kunt er naast het hoofddoel ook allerlei kleine en middelgrote doelen kwijt.

En de naam is: Momentum Dash

PS Lukt het echt niet om jouw doel te behalen omdat je blijft googlen? Dan kan je het nog zwaarder aanpakken met ”Stay Focused”: Hiermee kun je instellen dat je niet meer (bepaalde) websites kan bezoeken. Suggesties om te blocken: Twitter, Facebook, Instagram..

Mail deze tip gerust door naar jouw vrienden en kennissen. Heb jij een doel vandaag of binnenkort dat jij graag wil delen: deel het onder deze blog! 

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!