18 februari 2020 

Zo kom je in de Veronica Gids

Zo kom je in de Veronica Gids

Hoe kom je in de Veronica Gids? Dit is hoe het mij lukte!

In de Veronica Gids door deelname aan een televisieprogramma en een interview met Metro

Misschien heb je het meegekregen, misschien ook niet. Maar ik doe mee aan het tv-programma De Alleskunner. Er was heel wat publiciteit om dit SBS6-programma aan te kondigen. Ik werd niet alleen geïnterviewd door de Metro. Ook haalden wat beelden en een quote van mij de Veronica Gids. Erg leuk natuurlijk. Met de deelnemers is heel wat contact en er kwam een serieuze run op deze gids op gang. Ik heb tientallen foto’s gezien van deelnemers die poseren met de cover van het door hem of haar gekochte magazine.

De Alleskunner

In elke aflevering worden er tien spellen gespeeld die ogenschijnlijk heel simpel zijn. Dat is in de praktijk natuurlijk wel wat anders. Acteur Frank Lammers legt alle spellen uit en stuurt verliezers naar huis. De Alleskunner is voorlopig elke zaterdag te zien om 21.35 uur bij SBS6.

Kijk alle afleveringen van De Alleskunner terug op de website van SBS6.

Wil je weten hoe jij zelf op tv komt? Of in kranten, op de radio of online?

Volg dan mijn masterclass!
Deze Masterclass is een prima stap om te leren hoe je jezelf interessant maakt voor journalisten.

In de Veronica Gids Jennifer Delano Gratis in de media free publicity PR media-aandacht persbericht hoe kom ik in een tijdschrift Veronica Magazine

Veronica Gids Jennifer Delano PR Roelof Wobben Gratis in de media Free publicity media-aandacht Public Relations

Alleskunner Roelof Wobben met zijn Veronica Magazine

Ook interessant:

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen