arrow_drop_up arrow_drop_down
28 november 2017 
in online

Wat een week, wat een week

Ik dacht echt heel handig met mijn online programma te gaan werken … door voor alle Q&A’s Google Hangout te gebruiken. Dat ging dus echt helemaal niet goed. Op Facebook gaf ik het ook eerlijk toe – een kwartier lang tegen mezelf zitten praten … en daarvan was aan het einde niets opgenomen. Oeps! Ook werkt de techniek niet bij iedereen zo makkelijk. En er waren ook niet zo veel vragen dat ik na 15 minuten nog steeds bezig was. Wat een gedoe. Ik heb een week later diverse screengrabbers geprobeerd, maar die deden het niet, of niet wat ze zouden moeten doen. En nu ben ik over naar een officiële webinartool. En wat voel ik mij toch professioneel. Alles werkt. Ik kan mensen links laten zien door ze in te typen. Iemand had een vraag over Google maps en ik kon mijn scherm delen en laten zien hoe je iets instelt. Dit had ik eerder moeten doen. Het kost een rib uit mijn lijf, maar dan hebben we eindelijk wel wat!

Ik ben er wel achter dat ik goede vragen krijg … die een aparte blog verdienen. Oftewel – je kunt wat op deze site verwachten.

PS Ben jij of ken jij iemand die wil instromen bij de volgende kans om mee te doen met het online programma? Meld je aan voor mijn gratis e-book via: https://jenniferdelano.nl/ebook/.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!