Waarom nooit meer rood haar: 4 redenen
ondernemerschap
Jennifer Delano
ondernemerschap
08/01/2018
2 min
2

Waarom nooit meer rood haar: 4 redenen

08/01/2018
2 min
2

Waarom nooit meer rood haar

Wat zijn mijn belangrijkste vier redenen om nooit meer rood haar te willen?

Mijn hele site staat nog vol met foto’s van mij als roodharige. Maar ik ben alweer een paar maanden geleden van kleur veranderd. En wat ben ik daar blij mee! Ik was helemaal klaar met rood haar. Sommige mensen zeiden dat mijn succes volledig kwam doordat ik rood haar had. Daar moet ik om lachen. Het zou namelijk ook betekenen dat als jij rood haar kiest, jij ineens heel succesvol zou zijn.

Dit zijn mijn belangrijkste vier redenen om nooit meer rood haar te willen.

1. Ik kan nu weer douchen!

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van rood haar is het erg belangrijk om zo weinig mogelijk het haar te wassen. Oftewel, met regelmaat stond ik te douchen met mijn hoofd naar voren, zodat mijn haar niet nat werd. Gaat er dan zoveel verf uit? Ja hoor, ik zag elke keer zo’n 10 tot 15 euro wegspoelen. Wat zonde zeg.

Eindelijk kan ik weer gewoon douchen. Het bespaart mij een hoop nekpijn. En douchen is ook gewoon heel erg lekker met een hoofd dat nat mag worden.

2. Ik kan weer in bad!

Elke keer als ik in bad ging, deed ik van alles en nog wat om te zorgen dat mijn haar niet nat werd. Dat klinkt simpel, maar dat was het niet. En als het maar enigszins niet lukte, werd mijn haar roze aan de onderkant. Oftewel een reden om direct weer naar de kapper te gaan.

3. Ik ben veel beter voorbereid op interviews en fotoshoots

Met zwartgeverfd haar zie je niet direct uitgroei. Met knalrood haar uiteraard wel. Ik keek elke dag: kan het nog? En als het in het weekend toch te erg was, baalde ik dat ik niet meteen maandag naar de kapper kon. En ook die twijfel: nog een keer wassen en dan ziet het haar er beter uit qua structuur, maar wel minder rood. En dan al die droogshampoo’s die maar half werken. Op een van de foto’s die nota bene de cover haalde van een magazine was mijn haar meer roze dan rood. Brr, daar werd ik niet blij van.

4. Ik kan eindelijk zwemmen

Eén keer zwemmen betekende direct naar de kapper. Vooral in dat chloorwater was het in één keer over en uit. Oftewel roze of oranje in plaats van knalrood. Zwemmen is jarenlang een hele dure grap geweest.

Ik was wel klaar met rood en alle grapjes eromheen. Beter dan dit is het niet uit te leggen …

Wat was er wel leuk aan?

Wat was er wel leuk aan? Het viel zo lekker op op social media en op tv en in magazines. Ik ken mensen die elke keer als ze iemand met rood haar zagen op televisie tijdens het zappen, terug zapten. Het werkte voor me. Maar het is nu tijd voor een nieuw hoofdstuk. Ik zal nu wel de kapper iets minder zien. Dat is wel jammer …  Wat vind jij?

Zo zorg jij ervoor dat je opvalt!

Ben jij benieuwd wat goede pr kan opleveren voor jouw bedrijf? Volg dan mijn online training Zo kiest de media voor jou! Binnen 90 minuten weet jij hoe je jouw business naar het volgende level tilt!

Lees meer over mijn online training Zo kiest de media voor jou!

Reacties
Categorieën