27 september 2019 
in pr

Waar begin je met pr?

Waar begin je met pr?

Waar begin je met pr? Het is een vraag die ik geregeld krijg. Dit zijn mijn tips!

Waar begin je met pr? Zorg voor een plan!

Waar begin je met pr? Als je het goed aan wilt pakken, heb je een plan nodig. Je moet weten welke media passen bij jouw klanten / jouw samenwerkingspartners en waar jij nieuwe klanten kunt vinden. Daarna heb je een pr-planning nodig met nieuwswaardigheden voor jouw bedrijf. En hoe jij in drie stappen een goede promotieaanpak realiseert.

In deze vlog vertel ik waar je begint met pr:

Wil jij ook inzichten krijgen in wat jij kan doen om de media voor jou te laten kiezen?

Wil jij weten hoe je aan nieuwswaardige haken komt om jouw bedrijf in de media te krijgen? Meld je aan voor mijn online training Zo kiest de media voor jou en word overspoeld met klanten!

Wil jij jouw impact als ondernemer vergroten? Ben je benieuwd wat free publicity voor jou kan betekenen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is deze training dé kickstart die je nodig hebt!

In 90 minuten leer je:

  • hoe je de aandacht van de media trekt;
  • hoe journalisten selecteren op het nieuws;
  • welke methodes voor directe publiciteit zorgen;
  • en hoe je voor je eerste gratis mediapublicatie zorgt!

Want wat je droom ook is, met gratis publiciteit in magazines, kranten, op radio, tv en bij digitale media til je jouw business gegarandeerd naar een hoger niveau.

“Jennifer is deskundig. Ik kan nu veel scherper nadenken over de strategie die ik ga uitzetten voordat ik aan de gang ga.”
– Bert Tamboer

Word een bekendheid met je business. Ontdek de kracht van free publicity en trek sneller en gemakkelijker nieuwe klanten aan.

Ben jij klaar om te shinen?

JA, ik wil moeiteloos klanten aantrekken met gratis publiciteit!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen