28 juni 2015 

Vier je successen: 5 rituelen om succes te vieren

Vier je successen: 5 rituelen om succes te vieren

Afgelopen maand diende een geweldige nieuwe klant zich aan. Hartstikke leuk natuurlijk. Maar wat heb je eraan als mens wanneer je het niet viert? Juist – het is belangrijk om succes te vieren. Het hoeft niet een megagroot feest te zijn. Een fijn en passend ritueel voor prettige dingen in leven is ook prima. Ik heb het al eerder gezegd: leven doen we maar één keer. This is it!

Succesritueel 1: dans!

Ik heb voor het moment zelf een dansje en daarna kan ik enorm genieten van lekker uit eten gaan of wat leuks gaan doen.

Succesritueel 2: verschillende successen = verschillende rituelen

Carola Rodrigues vertelt dat zij verschillende successen met verschillende rituelen viert. Bij een klein succesje staat voor -> iets online shoppen bij H&M. Succes als ‘lekkere werkweek met m’n team’ staat voor -> prosecco op kantoor.

Succesritueel 3: uit eten

Dennis Hardes viert zijn successen door uit eten te gaan, of door uitgebreid te gaan lunchen. 

Succesritueel 4: wijn en een sigaar

Peter Derksen vertelt: voor mij is elke dag een feestje, omdat ik maar 20 uur werk per week. Bij een zakelijke succes trek ik graag een fles wijn open, pak ik een sigaartje, of nodig mijn vrouw uit voor dagje sauna.

Succesritueel 5: overwinningsbiertjes

Eelco De Boer heb ik horen vertellen over zijn ”overwinningsbiertjes”. Op het moment dat een webinar erop zit – hoe laat het ook is geworden – toch nog 1 overwinningsbiertje.

 Nu is het jouw beurt! Wat doe jij om successen te vieren?

Meer succes met free publicity

Wat je droom ook is, een publicatie in een (online) magazine of de krant, of een interview op de radio of  televisie tilt jouw succes gegarandeerd naar the next level. Ben jij benieuwd wat free publicity kan betekenen voor jouw bedrijf? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Margreet Jonker
Door

Margreet Jonker

op 29 Jun 2015

ik vier successen met een avondje vrij samen met mijn man!

Jennifer Delano
Door

Jennifer Delano

op 29 Jun 2015

Dat klinkt heerlijk!

Raymond van Hooft
Door

Raymond van Hooft

op 17 Aug 2015

Grappig dat eten en drinken de sleutelwoorden zijn om succes te beleven. Wat je ook doet bediscussieer of je de succesformule kan exploiteren

Jennifer Delano
Door

Jennifer Delano

op 17 Aug 2015

Viel mij al op. Gelukkig dat we zo tevreden en blij kunnen zijn met het vervullen van primaire levensbehoeftes...

Reactie plaatsen