16 februari 2013 

Hoe zorg je voor goede promotie als je spiritueel advies geeft?

Hoe zorg je voor goede communicatie en promotie als je spiritueel advies geeft?

Spiritueel advies – met regelmaat krijg ik bijzondere mails naar aanleiding van de informatie die ik geef over promotie. Zo ook van Jan Willem Nije. Ik vind het fantastisch om te horen hoe hij met stappen bezig is om bekendheid te vergaren en publiciteit te verkrijgen door middel van het geven van spiritueel advies. Communicatie en promotie blijft natuurlijk de sleutel wanneer je spiritueel advies wilt geven.

Heb jij tips voor Jan Willem en hoe hij zijn spiritueel advies verder kan aanpakken? Reageer onder deze blog!

Hoi Jennifer,

Jij noemt jezelf PRgoeroe. Mijn wens is spiritueel goeroe te zijn. Heb dingen mogen meemaken die onvoorstelbaar zijn. Hierdoor weet ik meer dan ik, het egootje van JW, al kan. Ben onderweg de dingen die ik weet eigen te maken. Het moment van goeroe zijn is dan pas mogelijk.
Ben nu bezig grotere bekendheid te creëren.

Mijn doelgroep: iedereen die fysieke klachten heeft en emotionele schommelingen interesse in groei om dat kleiner te krijgen. Ben bezig met serie van zeven boekjes die verhaal vertellen.

Eerste drie zijn klaar en gratis te vragen als pdf bestand via mijn site www/janwillemnije.nl
Geschreven in jip-en-janneketaal.

Jouw vragen en suggesties helpen.

Dank je daarvoor.
Hartelijke groeten,
Jan Willem

Zo kiest de media voor jou!

Boost je bedrijf met goede promotie. In mijn online training Zo kiest de media voor jou leer je welke methodes voor directe publiciteit zorgen!

Want wat je droom ook is, gratis publiciteit in magazines, kranten, op radio, tv en bij digitale media tilt jouw business direct naar the next level.

Ontdek:

  • jij je onderscheidt van de concurrent door jouw bedrijf uniek te maken;
  • hoe je de juiste media kiest, zodat jouw ideale klant je moeiteloos vindt;
  • en hoe jij voor je eerste gratis mediapublicatie zorgt!

Ben jij klaar om een bekendheid te worden met jouw business?

JA! Help me mijn bedrijf in de schijnwerpers te zetten!

In deze vlog vertel ik meer over de kracht van goede pr. Ben je benieuwd wat PR voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen