arrow_drop_up arrow_drop_down
18 februari 2020 

Quote en foto's in de Veronica Gids

Quote en foto's in de Veronica Gids

Misschien heb je het meegekregen, misschien ook niet. Maar ik doe mee aan het tv-programma De Alleskunner. Er was heel wat publiciteit om dit SBS6-programma aan te kondigen. Ik werd niet alleen geïnterviewd door de Metro. Ook haalden wat beelden en een quote van mij de Veronica Gids. Erg leuk natuurlijk. Met de deelnemers is heel wat contact en er kwam een serieuze run op deze gids op gang. Ik heb tientallen foto’s gezien van deelnemers die poseren met de cover van het door hem of haar gekochte magazine.

In elke aflevering worden er tien spellen gespeeld die ogenschijnlijk heel simpel zijn. Dat is in de praktijk natuurlijk wel wat anders. De uitleg van elk spel en het naar huis sturen van de verliezer van het spel wordt gedaan met de stem van acteur Frank Lammers. De Alleskunner is voorlopig elke zaterdag te zien om 21.35 uur bij SBS6.

Terugkijken kan via https://www.sbs6.nl/programmas/de-alleskunner/.

Wil je weten hoe jij zelf op tv komt? Of in kranten, op de radio of online?

Mijn workshop is een prima stap om te leren hoe je jezelf interessant maakt voor journalisten. Check https://jenniferdelano.nl/zo-kiest-de-media-voor-jou/.

Alleskunner Roelof Wobben met zijn Veronica Magazine

 

 

 

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!