arrow_drop_up arrow_drop_down

Ja, ik wil meedoen met de opleiding!

Ja, ik wil worden geselecteerd voor de pr-opleiding!


Ik ben die ondernemer die begrijpt dat een goede pr-strategie mijn bedrijf laat groeien. Ik heb een duidelijke missie en visie die ik wereldkundig wil maken. Ik heb de drive om met de opleiding aan de slag te gaan en ja, ik wil vandaag 1250 euro investeren in mezelf om met de cursus te beginnen.


Public Relations Opleiding

- Alleen voor ondernemers met een missie

- Alleen voor ondernemers die pr willen inzetten voor hun groeiende onderneming

- Alleen voor ondernemers die durven te investeren


Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 • 12

  Weken

  1

  Live Workshop

  3

  Methodes Voor Publiciteit

  1000+

  Prospects bereiken

  Cookies...ja, gebruiken we!