11 mei 2024 

Ontdek wat ik heb geleerd over promotie en werken als vrouw in de techsector tijdens CompTIA in Utrecht (22 mei)

Ik ben uitgenodigd om te spreken tijdens de CompTIA Community Benelux Meeting in Utrecht (22 mei 2024). Het belooft een dag te worden vol nieuwe kennis en natuurlijk netwerkmogelijkheden. 

Tijdens deze bijeenkomst krijg je de kans om andere collega's uit de tech-/IT-/ICT-sector te ontmoeten, afkomstig uit de hele Benelux. Maar je bent ook van harte welkom om alleen naar mijn presentatie te komen luisteren, waarin ik mijn lessen deel over het zijn van een vrouw in de techsector en het vergroten van zichtbaarheid.

Waarom wil jij erbij zijn?

Ik nodig je van harte uit om er aankomende 22 mei bij te zijn. Hier is waarom: CompTIA Community events zijn interessant, leuk en leerzaam voor elke tech-/IT-/ICT-professional. Ze zijn volledig onafhankelijk, vendor- en productneutraal, dus je krijgt gegarandeerd waardevolle inzichten zonder commerciële praatjes en salespitches. Wel zo prettig!

Waar gaan we het over hebben?

Tijdens deze dag kun je presentaties bijwonen over diverse onderwerpen, waaronder cybersecurity, sales, psychologie, vrouwen in tech en AI. Er is dus zeker iets interessants voor jou.

Mijn presentatie heeft als titel ‘Empowering Women in Tech: Inzichten van DutchTechOnHeels’. Ik zal spreken over mijn ervaringen met promotie, de redenen waarom ik zo weinig vrouwen promoot en welke pr-tips en -tricks ik graag met iedereen wil delen.

Wat kost het?

Het event is helemaal gratis (inclusief eten en drinken), maar CompTIA vraagt wel dat je je even aanmeldt via deze link, zodat er genoeg hapjes en drankjes voor je klaarstaan.

Hieronder vind je alle details op een rij:

Datum: Woensdag 22 mei 2024
Start: 9.30 uur (Registratie, ontbijt en netwerken)
Einde: 17.00 uur (aansluitend diner en drankjes en netwerken)
Locatie: 
Crowne Plaza Utrecht - Central Station
Catharijne Esplanade 13
3511 WK Utrecht, Nederland

Je kunt je aanmelden via deze link: CompTIA Community Benelux Meeting in Utrecht registration

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen