arrow_drop_up arrow_drop_down
24 juli 2013 

Promotie Doen

Promotie Doen. De mogelijkheden om -jouw hoofd, jouw passie, kortom: jijzelf- voorbij te laten komen: zijn oneindig! Zo liep ik laatst een hardloopwedstrijd met goed gevolg. Een modderige weg van paden door een bos leek in eerste instantie niet helemaal de juiste plek. Maar ik was in staat om met een leuk tempo de kilometers achter elkaar te kunnen lopen. Verder geen spannend verhaal.

Wel had ik even een foto gemaakt en deze al via social media gedeeld. Ik kreeg veel vragen en dacht: hier kan ik een leuk verslag over schrijven. Promotie doen kan op veel verschillende manieren. De eerste vraag die je bij doen van zo’n promotie actie stelt is: wie vind dit interessant om te plaatsen?

Ik mailde mijn atletiek vereniging en vroeg of ze ge├»nteresseerd waren in een verslag met foto. Al snel werd ik terug gemaild en binnen 24 uur stuurde ik het verslag en de foto op. Deze werd online geplaatst bij ”nieuws” en zo was ik weer een publicatie rijker. Promotie doen op zijn simpelst.

De club was blij met de content. Ik vond het leuk dat er een verslag en foto werd geplaatst van een hardloopwedstrijd waarnaar ik met veel plezier terugkijk! En met mijn rode haar is elke vorm van promotie prima!

Wat doe jij in jouw vrije tijd wat je kan gebruiken voor het doen van promotie? 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!