Praten bij MeerRadio over de kansen van media-aandacht voor bedrijven
arrow_drop_up arrow_drop_down
12 september 2019 

Praten bij MeerRadio over de kansen van media-aandacht voor bedrijven

MeerRadio is het radiostation van Haarlemmermeer en omgeving. Daardoor is MeerRadio een streekomroep met een breed publiek. Zij zenden 7 dagen per week uit, gedurende 24 uur per dag en het is mogelijk om alles terug te luisteren. Afgelopen weekend was ik er op bezoek om wat te vertellen over ondernemerschap. Hoe ik ben gekomen van het moment dat ik startte met freelancen tot nu. Natuurlijk vertelde ik ook over de kansen van ondernemerschap. Oftewel – een mooi en inhoudelijk
bezoek aan de radio. (Op de foto zie je twee andere gasten en de presentator van het zakelijke radioprogramma.)
Kijk hier de stukken interview terug:

Over het worden van ondernemen:

Over het vinden van mijn juiste doelgroep:

Hoe ik aan mijn klanten kom en wat ik als advies geef áán en meekrijg ván collega-ondernemer:

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!