11 oktober 2019 
in pr

Kost pr alleen maar geld? De grootste misvatting over pr

Kost pr alleen maar geld? De grootste misvatting over pr

‘PR kost alleen maar geld.’ Deze misvatting over pr hoor ik vaak. Tijd om hier dieper om in te gaan.

Kost pr echt alleen maar geld? Of levert het ook wat op?

Zo’n heerlijk misverstand dat ik regelmatig hoor langskomen. Pr kost alleen maar geld.

Pr kost geld – dat klopt. Maar goede promotie, in combinatie met marketing en sales kan ook heel veel opleveren. Goede marketing en sales, een kloppende website, een betrokken salesteam dat van elke lead een klant maakt. Heel mooi… en als je daarbij goede pr gaat doen: bam! Mensen vinden je betrouwbaarder, het aantal contactmomenten groeit en daardoor zullen mensen je sneller inhuren.

Boost je expertstatus met goede pr

Wil jij promotie inzetten zodat meer mensen jouw expertise zien? Volg dan mijn online training Zo kiest de media voor jou. Ik zet de link hieronder. Zie ik je binnenkort in de training?

Vind je deze vlog leuk? Kijk dan ook eens mijn YouTubekanaal! Hier vind je exclusieve behind-the-scenes en praktische tips die je direct binnen jouw bedrijf kunt toepassen.

Wil jij weten hoe de media voor jou kiest?

Wil jij ook inzichten krijgen in wat jij kan doen om de media voor jou te laten kiezen? Ontdek hoe je jouw business naar een hoger niveau tilt met free publicity.

JA, ik wil weten hoe ik meer klanten aantrek met gratis media-aandacht!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen