14 januari 2019 

Met je huisdier de media in? Dit is wat je moet weten

Met je huisdier de media in? Dit is wat je moet weten

Een eigen instagramaccount voor je kantoorhond = een interview in Business Insider. Kan een huisdier bijdragen aan je publiciteit?

Met je kantoorhond in Business Insider

Kan een huisdier jou bekender maken? Je zou denken van niet. Maar niets is minder waar. Esther Jonker van TVMC deed onze pr-opleiding en weet waar ze haar oproepen kan vinden van journalisten. Ze reageert sinds de opleiding op alle passende oproepen met haar verhaal. Ook werkt ze op andere manieren aan haar eigen zichtbaarheid via de (social) media. Zo werd haar kantoorhond gevonden via zijn eigen Instagramaccount. Niet veel later werd ze geïnterviewd en nu is haar verhaal over haar kantoorhond te lezen op Business Insider.

Je weet natuurlijk nooit hoe een koe een haas vangt. Maar die koe kan ook gewoon een huisdier zijn, of – in dit geval – de kantoorhond.

Lees het hele artikel hier: https://www.businessinsider.nl/kantoor-huisdier-hond-kat/.

Wat is bijzonder aan jouw bedrijf?

Zo kiest de media voor jou(w huisdier)!

Wat je droom ook is, een publicatie in de media helpt tilt jouw plan gegarandeerd naar het volgende level. Wil jij een bekendheid worden worden met jouw business? Volg dan mijn online training Zo kiest de media voor jou!

In 90 minuten leer je:

  • hoe je de aandacht van de media trekt;
  • hoe journalisten selecteren op nieuws;
  • wat jij kan doen om je te onderscheiden van je concurrent;
  • en hoe jij zorgt voor je eerste GRATIS mediapublicatie!

PLUS: Hoe je je het beste voorbereid om een interview te houden.

Vergroot je bereik en impact als ondernemer en trek sneller en gemakkelijker nieuwe klanten aan.

Yes, vertel me meer over Zo kiest de media voor jou!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen