12 september 2019 

Media-aandacht voor bedrijven: hier liggen de kansen! (Te gast bij MeerRadio)

Media-aandacht voor bedrijven: hier liggen de kansen (te gast bij MeerRadio)

Ik was te gast bij MeerRadio en sprak over media-aandacht voor bedrijven: waar liggen de kansen en hoe grijp je ze? Je hoort (en ziet) het hier terug!

Kansen van ondernemerschap

MeerRadio is het radiostation van Haarlemmermeer en omgeving. Daardoor is MeerRadio een streekomroep met een breed publiek. Zij zenden 7 dagen per week uit, gedurende 24 uur per dag en het is mogelijk om alles terug te luisteren.

Afgelopen weekend was ik er op bezoek om wat te vertellen over ondernemerschap. Hoe ik ben gekomen van het moment dat ik startte met freelancen tot nu. Natuurlijk vertelde ik ook over de kansen van ondernemerschap. Oftewel – een mooi en inhoudelijk bezoek aan de radio. (Op de foto zie je twee andere gasten en de presentator van het zakelijke radioprogramma.)

Kijk hier de stukken interview terug:

Hoe word je ondernemer?

Ik vertel hoe en waarom ik ondernemer werd. Over dat ik nu het gezicht ben van Coolblue en hoe het is om te leven als freelancer. En wist jij al dat ik vroeger MTV heb gehaald met mijn videoclip?

Zo vind je je juiste doelgroep

Ik vertel over mijn besluit artiesten te helpen met hun promotie en hoe het boek PR voor dummies mijn leven veranderde. En wat is nou precies het verschil tussen marketing en pr?

Zo werf je klanten (offline én online)

Ik vertel hoe ik aan mijn klanten kom en wat ik als advies geef áán en meekrijg ván collega-ondernemers.

Meer media-aandacht voor jouw bedrijf?

Wil jij ook inzichten krijgen in wat jij kan doen om de media voor jou te laten kiezen? Volg dan mijn online training Zo kiest de media voor jou! Voor slechts een paar tientjes ontdek jij hoe je jouw business naar het volgende level tilt!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen