17 oktober 2019 
in pers

Is dit wel de juiste media-aandacht? (radio-interview over de boerenstaking)

Is dit wel de juiste media-aandacht? (Interview met Radio 1 over de boerenstaking)

Afgelopen week werd ik live geïnterviewd op Radio 1. Deze keer over de boerenstaking en of dit qua pr wel zo’n verstandige actie is. Leuk die media-aandacht, maar is dit voor de boeren wel de juiste media-aandacht?

Zorgt deze boerenstaking wel voor de juiste media-aandacht?

Stand.nl in Spraakmakers riep luisteraars op hun mening te delen over de boerenstaking. Als pr-specialist mocht mijn expertise delen in een interview: is deze media-aandacht voor de boerenstaking wel de juiste?

Na afloop schreef Radio 1 op hun website:

‘Community-lid en PR-specialise Jennifer Delano twijfelt of de actie van de boeren verstandig is voor de steun vanuit de maatschappij, als de gevolgen de hele dag duren. Volgens haar zitten we in een transitiefase: “We moeten goede keuzes maken voor het klimaat en het goede voorbeeld geven.”‘

Je leest het hele verslag terug op de website van Radio 1. Of luister het interview na in deze podcast (vanaf de 16e minuut).

Op de radio met jouw expertise?

Benieuwd hoe jij op de radio komt met jouw expertise? In mijn online training Zo kiest de media voor jou leer je hoe je jouw verhaal nieuwswaardig maakt. Leer welke methodes voor directe publiciteit zorgen en trek sneller en gemakkelijker nieuwe klanten aan met free publicity.

JA! Ik wil een bekendheid worden met mijn business!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen