arrow_drop_up arrow_drop_down
12 augustus 2019 

Libelle-fotoshoot voor speciaal nummer over gezondheid

Eindelijk mag deze video online:

Eindelijk mag deze video online én is de Libelle uit! Wij als team zijn er natuurlijk heel blij mee. Het was een hele snelle fotoshoot. We kwamen binnen en zochten meteen de juiste kleding uit van Monique Zita’s kledinglijn: Iammozi.com. Daarna was het tijd voor wat make-up en haar … en toen door naar de plek van de fotoshoot. Binnen vijf kwartier stonden we weer buiten. Inclusief een make-up waar ik nog een hele avond plezier van heb gehad tijdens de Zilveren Duif-awardshow, waar ik een van de awards in ontvangst mocht nemen.

Het interview ging over zwemmen … en in dit geval over het feit dat ik een paar jaar geleden eindelijk echt heb leren zwemmen en mijn C-diploma heb gehaald. Mijn werk werd genoemd, mijn naam stond er groot bij en natuurlijk is mijn foto lekker herkenbaar als mijzelf. Oftewel – een mooi moment in de media, waarmee mensen mij nog beter leren kennen. Wil jij ook verschijnen in de media? Maar lukt het maar niet? Of heb je geen idee hoe je dit kunt aanpakken? Kom naar mijn workshop, zodat je leert wat een journalist nodig heeft om wél voor jou te kiezen. Neem dat magazine of die krant mee waar jij graag in wilt staan. Dan bespreken we meteen hoe jij hierin kan komen! Klik hier voor alle informatie over de workshop Zo Kiest De Media Voor Jou: https://jenniferdelano.nl/zo-kiest-de-media-voor-jou/.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!