24 januari 2020 
in Tips

In de media komen als ondernemer: meer klanten door free publicity

In de media komen als ondernemer: meer klanten door free publicity

In de media komen als ondernemer helpt om sneller vindbaar te zijn voor klanten. Bovendien profileer je jezelf meteen als dé expert in je vakgebied. Afgelopen maand leerde ik een groep ondernemers in Zoetermeer hoe je free publicity genereert voor je bedrijf. Dit zijn de resultaten!

In de media komen als ondernemer zorgt voor geloofwaardigheid

Deze maand was ik in het Ondernemershuis in Zoetermeer om een mooie groep ondernemers te vertellen over de kansen van promotie, zodat zij zichzelf veel beter kunnen laten zien. Daardoor zijn zij sneller vindbaar voor (potentiële) klanten. En als klanten op zoek zijn, ze jou veel betrouwbaarder en geloofwaardiger vinden door de publiciteit om jou heen.

Durf jij je te laten zien?

Zelf vind ik het altijd leuk om ondernemers te ontmoeten. De een is net begonnen, de ander is al jaren bezig. De een vindt het moeilijk om zichzelf te laten zien en durft niet eens te denken aan een interview. De volgende is er al helemaal klaar voor. De een bleek deze avond de mental coach van een sportster die naar de Olympische Spelen gaat (hoe tof!). De ander was bezig met een parfumlijn. Je verwacht het allemaal niet, maar het inspireert mij mateloos! Ondernemerschap is toch een mooi vak!

We hebben veel lessen besproken uit mijn e-book. Heb jij het al gelezen?

Download mijn e-book en ontdek hoe iedereen jou als dé expert ziet!

in de media komen als ondernemer: meer klanten door free publicity Jennifer Delano PR Public relations publiciteit Paula van 'Spijker zithouding specialist Ondernemershuis Zoetermeer

Gegarandeerd zichtbaar in de media? Ga voor het beste en laat mij je helpen!

Ben jij klaar om op te gaan vallen en wil jij zeker weten dat jouw persbericht in de media verschijnt? Neem dan contact met me op. Voor je het weet sta jij in de schijnwerpers met jouw verhaal!

Plan een gratis 15-minutengesprek in en start met opvallen

 

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen