27 september 2022 

Freepublicitytips tijdens grootste online seminar voor eventplanners

Freepublicitytips tijdens grootste online seminar voor eventplanners

Op 10 en 11 oktober 2022 vindt de tweede editie van Event Planning Days plaats: het grootste online seminar in Nederland voor eventplanners die nóg betere zakelijke events willen organiseren. Met sprekers als Will Curran, pr-agent Jennifer Delano en Carly Silberstein willen organisatoren Melanie en Samira iedereen die zakelijke events in Nederland organiseert, inspireren.  

Freepublicitytips voor eventplanners

Dat klinkt goed, hè? Ik ben er dus bij en ga vertellen over de meest gemaakte fouten die mensen maken als het om het organiseren van free publicity rond een zakelijk event gaat. Want dat een goed event publiciteit kan aantrekken, is een feit. Alleen moet je dat wel goed aanpakken. Gratis erbij zijn kan via deze speciale link- klik hier

Over Event Planning Days

Het seminar richt zich op mensen die zakelijke events organiseren en daar meer uit willen halen. Er komen diverse internationale sprekers, zoals Will Curran uit Amerika. Hij is dé expert op het gebied van event tech en gaat er van alles over vertellen). Carly Silberstein uit Canada spreekt over livestreaming van events, en de digital en hybrid events die zakelijk ingezet kunnen worden. En Mahoganey Leigh Jones, eveneens uit Canada, vertelt over zakelijke doelen stellen en die bereiken met een goed event. Daarnaast is er een trits aan Nederlandse sprekers, zoals dagvoorzitter Ronnie Overgoor, planningsexpert Astrid van de Nieuwenhof en allround eventmanager Karin Heppener.

De Event Planning Days bestaan uit talks, expertpanels, workshops en inspiratiesessies, binnen een van deze vier pijlers: eventstrategie, eventdesign, eventmanagement en eventmarketing. Bezoekers kunnen hun eigen programma samenstellen en eenvoudiger de twee ‘stages’ vinden. Ook is er een gastenlijst, zodat deelnemers eenvoudiger kunnen netwerken. “In deze drukke tijd met alle inhaal-events gunnen eventplanners zichzelf niet wat tijd vrij van projecten om zichzelf te ontwikkelen. Het is al snel ‘wel prima’ en dat vinden we superjammer. Dat gaat echt ten koste van de kwaliteit van alle events.” 

Claim je all-access ticket nu!

Daarom hebben de founders een all-access ticket in het leven geroepen. Met dat zogenoemde PowerPack-ticket kun je naderhand alle opnames terugkijken. In dit PowerPack zitten allemaal mooie extra’s. 

Met dit event streven Melanie en Samira ernaar zoveel mogelijk organisatoren te helpen betere zakelijke events te organiseren. Betere events betekent namelijk een grotere impact op de bezoekers en dat zorgt – in the end – weer voor een fijnere wereld. 

Gratis erbij zijn kan via deze speciale link:
Klik hier!  


Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen