07 december 2020 

Expert free publicity: ontmoet mij bij Business Breakfasts

Expert free publicity: ontmoet mij bij Business Breakfasts

Als expert free publicity bij Business Breakasts leer ik je hoe je als ondernemer zichtbaar wordt in de media. Ontmoeten we elkaar daar? 

Lara Wilkens, oprichter van Business Breakfasts, wil de kloof tussen Nederlandse en internationale ondernemers overbruggen. Met events, workshops en een online community vol exclusieve content van experts, biedt ze ondernemers een plek om elkaar te ontmoeten, te leren en inspiratie op te doen. Als expert free publicity maak ik deel uit van het Business Breakfasts-team.

Business Breakfast: nieuwe vaardigheden en strategieën voor je bedrijf

Business Breakfasts in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zijn (normaliter offline) maandelijkse Engelstalige netwerkevenementen en workshops voor lokale internationale en expat-ondernemers. Omdat de bijeenkomsten ’s ochtends plaatsvinden nemen ze niet te veel van je werktijd in beslag.

“Als solopreneurs moeten we veel hoeden dragen. We DOEN niet alleen ons bedrijf, we beheren het ook. We moeten er dus over van de daken schreeuwen en die klanten binnenhalen, anders hoort niemand iets en hebben we het niet lang meer. Elke maand deelt Jennifer Delano haar kennis over hoe public relations dienen om de geloofwaardigheid van ons bedrijf te vergroten. Ze deelt tips en praktijkvoorbeelden hoe je meer zichtbaarheid genereert. Dit doet ze met veel enthousiasme en een zeer ongecompliceerde aanpak.” – Lara Wilkens, oprichter Business Breakfasts

Elke maand delen unieke gastsprekers hun expertise. De evenementen zijn interactief, met veel betrokkenheid én de garantie dat je vertrekt met nieuwe contacten, waaronder mogelijke leads. Amsterdam Business Breakfasts organiseert ook ochtendworkshops. Tijdens deze kleine, intieme, praktische en hands-on sessies leer je nieuwe vaardigheden en strategieën die je direct toepast op je bedrijf.

Exclusieve toegang met Premium Membership

Sinds kort heeft Business Breakfasts een betaald premium membership, inclusief een exclusieve online community voor groeiende ondernemers. Deze community is een uitbreiding van de offline activiteiten en maakt netwerken, gemeenschapsopbouw en bedrijfsontwikkeling makkelijker.

Als premiumlid krijg je exclusieve toegang tot een besloten online community en maandelijkse inhoud van de Business Breakfasts-experts, gratis evenementen of met korting, de mogelijkheid om je bedrijf en speciale aanbiedingen te promoten binnen en buiten dit netwerk, korting op BB Business Schoolprogramma’s, inclusief groepscoaching- en mastermindsessies, live ‘Leads & Needs’-sessies, inclusief een doorlopend forum waar je deze discussies kunt voortzetten, gratis presentaties, korting op praktische workshops en nog veel meer.

Lees meer over de Business Breakfasts Online Community.

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen