arrow_drop_up arrow_drop_down
9 december 2019 

Een publicatie! Wat nu?

Yes, een publicatie! Nu is het tijd om echt je zichtbaarheid te vergroten. Hier een aantal stappen die je kunt (eigenlijk: móet) zetten wanneer je een publicatie hebt binnengehaald.

Stap 1 – doe een vreugdedansje
Of doe wat anders. Maar wees blij met je publicatie. Veel mensen willen ze, niet iedereen krijgt het voor elkaar!

Stap 2 – maak een goede afbeelding van de publicatie
Maak een mooie foto van de krant of een screengrab of printscreen van je online publicatie. Als het een lang verhaal is – maak meerdere afbeeldingen.

Stap 3 – deel de afbeeldingen op social media
Het mooiste is natuurlijk dat je mensen van te voren op social media hebt laten weten dat je zou worden geïnterviewd. Maar met de afbeeldingen van de publicatie heb je natuurlijk ook een mooie social media post in handen.

Stap 4 – zet de publicatie op jouw website
Mooi, die publicatie! En nu zorgen dat daarmee ook jouw geloofwaardigheid groeit. Dat doe je door onder andere publicaties op jouw website te zetten. Schrijf een blog over jouw publicatie. Zet het logo van de krant of het platform op de homepage van jouw website.

Stap 5 – laat het zien
Heb je een kantoor? Hang de publicatie op het prikbord. Als hij echt mooi is: lijst hem in. Of stop hem in ieder geval in een map zodat je hem makkelijk kan terugvinden.

Een aantal adviezen. Heb jij nog tips? Deel ze hieronder!

Wil jij ook inzichten krijgen in wat jij kan doen om ervoor te zorgen dat er over jouw bedrijf gepubliceerd wordt / ervoor te zorgen dat jouw bedrijf in het nieuws komt?

Klik hier om je aan te melden: https://jenniferdelano.nl/zo-kiest-de-media-voor-jou/

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!