Jouw *&!klanten inwisselen voor droomklanten?

Contact Jennifer ↓

Lezing

Lachen en leren over de ergste soorten *&!klanten?


Wanneer Jennifer Delano wordt gevraagd om te komen spreken is één ding zeker: de aanwezigen ontdekken alle 7 type *&!klanten en de handvatten om deze te voorkomen of er zo snel mogelijk vanaf te komen en tijd vrij te maken om te werken voor jouw droomklanten. Haar stijl is pragmatisch, prikkelend en komt met (glim)lach garantie. Een absolute meerwaarde voor congressen, tijdens netwerkmomenten of bij bedrijfsevenementen.


Een lezing varieert tussen de 30 en 60 minuten.
Lezing boeken

Inspiratiesessie met grote impact

Jouw *&!klanten inwisselen voor droomklanten?


Samen met onderneemster en auteur Jennifer Delano ontdek je wat jij kan doen in jouw opdrachtgeverschap en opdrachtnemerschap om *&!klanten te voorkomen of zo snel mogelijk uit jouw bedrijf te verwijderen. Daarna volgt de zoektocht naar jouw droomklanten. Wie zijn deze toekomstige (klanten)? En welke stappen zijn er nodig om ze aan te trekken? Free publicity expert Jennifer Delano maakt samen met ervaren commercieel expert Wessel Berkman (oprichter De Commerciële Revolutie en docent University Nyenrode) duidelijk welke salesstappen nog te zetten zijn en wat voor promotionele kansen er liggen.


Een workshop duurt 4 uur.
Workshop boeken

Het droomklanten traject - ism De Commerciële Revolutie 

Tijd om korte metten te maken met *&!klanten en jouw bedrijf te gaan opbouwen met jouw droomklanten. Na het scannen van jouw businessmodel en businesscase formuleren wij jouw woest aantrekkelijke ambitie. Daarna krijgen we duidelijk waar jouw droomklanten aan moeten voldoen. Vervolgens groeien we er naar toe om binnen 2 jaar 80% van jouw tijd aan jouw droomklanten te besteden. We bouwen aan strategische partners en een strategie waarbij we fans gaan creëren die jou aan jouw sales gaat helpen. Eerder realiseerden zij dit voor Bidfood, Karcher, Mammoet, Young Capital etc.


Een traject is 1 tot 2 jaar.

Meer informatie

Contact opnemen

Laat per mail weten op welke manier jij jouw droomklanten wilt ontdekken. Dan neem ik snel contact met je op!
reclame rotterdam

Jennifer Delano

Jennifer Delano is meer dan de helft van haar leven ondernemer. Toen ze zeventien was, begon ze met freelancen en vier jaar later besloot ze haar eigen PRbureau op te zetten.


Sindsdien werkt ze als free publicity expert op dagelijkse basis aan het zichtbaar maken van haar klanten. Door schade en schande heeft ze geleerd voor wie ze wil werken, voor welke klanten ze het meeste kan betekenen én hoe ze wil werken.