arrow_drop_up arrow_drop_down
16 januari 2020 

Ben jij klaar voor groei?

Ben jij klaar voor groei?

Als ondernemer weet ik hoe moeilijk het kan zijn om een bedrijf helemaal opnieuw te laten groeien als je een nieuw niveau bereikt. Ik herinner mij het niveau van ‘een paar honderd euro per maand’ en dat van een ‘paar duizend euro per maand’.

Ik herinner me een moment waarop ik keihard klanten nodig had. Ik deed van alles en nog wat aan marketing, maar het moest wat sneller. Toen ontdekte ik de kracht van public relations. Van in de media komen met mijn verhaal en hoe veel effectiever mijn marketing daardoor werd. Daarna ontdekte ik de kracht van herhaling van mijn boodschap in de media. Ik ben vervolgens niet meer weggeweest en dat levert mij klanten op. Omdat mijn geloofwaardigheid groter wordt, mijn bekendheid groter en daarmee mijn bereik ook.

Daarom was ik zo enthousiast toen onderneemster Linda van Etten me vertelde dat ze een interviewreeks organiseerde over het thema ‘het laten groeien van bedrijven’. De naam is The Wealthy Female Entrepreneur en ja, het is in het Engels. Ze strikte hiervoor zo’n twintig topexperts uit binnen- en buitenland – vandaar dat alles in het Engels is. Ze zullen elke week hun verhaal doen om jou te inspireren om tot de volgende stap te komen in jouw bedrijf. Mijn verhaal is in de tweede week. Het allermooiste … via deze link kun je meedoen zonder een financiële investering te doen: https://thewealthyfemaleentrepreneur.com/register?partner=JenniferD.

Wat onder andere voorbij gaat komen:

  • Hoe je de juiste mindset krijgt die je op alle manieren helpt groeien.
  • Hoe media-aandacht te trekken die jou de expertstatus zal geven (die geef ik natuurlijk).
  • Wat nodig is om je angsten te overwinnen.
  • Wanneer begin je met outsourcingtaken die je niet leuk vindt.
  • Hoe je jezelf beter leert kennen; dat zal je helpen accepteren wie je bent en het geschenk dat je bent aan de wereld.
  • Hoe jouw bedrijf te automatiseren, zodat je meer tijd kunt doorbrengen met je dierbaren.
  • Hoe meer te leren over financiën en wat nodig is om de winst te maken die je wenst.
  • Marketingstrategieën die elke bedrijfseigenaar kan gebruiken om zijn bedrijf snel te laten groeien.
  • Hoe gefocust te zijn.
  • En nog heel veel meer!

Nog 1 keer de link: https://thewealthyfemaleentrepreneur.com/register?partner=JenniferD.
Meld je direct aan als je er vanaf het begin bij wil zijn!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!