arrow_drop_up arrow_drop_down
21 november 2019 

3389 euro aan pr waarde – een mooie week in de media

Ik maak gebruik van een systeem dat de publiciteit meet van mijn klanten. Natuurlijk meet ik ook die van mijzelf door. Want het goede voorbeeld geven doe ik graag. Afgelopen week was een mooie week… ik werd geïnterviewd door Radio 1. Ze waren ook zo vriendelijk om over de uitzending te publiceren. Ook stond er een interview van mij in het NRC. Daarnaast hielp ik mijn kerk met de promotie van de rommelmarkt. Al met al… drie hits van online en offline publiciteit in Nederland. Exclusief het radio-interview komt het neer op een media-waarde van 3389 euro.

Wil jij weten hoe jij aan zulke publiciteit rondom jouw verhaal komt? Kom naar mijn workshop Zo Kiest De Media Voor Jou: https://jenniferdelano.nl/zo-kiest-de-media-voor-jou/.

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!